FREE SHIPPING

0

Din vagn är tom

Weekenduppehåll med min WJacket

av Alison F.

Efter några stressiga veckor på jobbet visste jag att det var dags för en semester. Jag bestämde mig för en helg i ett klassiskt hus på landet vid en sjö. Jag är ett stort fan av att återknyta kontakten med naturen och ta en time-out från stadslivet.
Att packa ljus är inte så lätt som det låter


Alla som tagit en helg vet vikten av att packa så lite som möjligt. Det är inte alltid lätt att bestämma vilka nyckelbitar man ska ta, men det är så mycket bättre än att dra runt en överdimensionerad resväska. En sak jag visste att jag var tvungen att packa var min Windbreaker.


Att fångas i regnet


Tänk dig detta, det är mitt på eftermiddagen och du är på en vandring genom skogen inom några sekunder, det börjar regna. Vad gör du? Att bära en vindjacka är nog det första. Som tur var packade jag ner min Windbreaker i ryggsäcken. Den är så lätt och fälls lätt ihop för att passa i nästan vilken väska som helst. Det bästa var att eftersom det är vindtätt kände jag mig inte ens kall när vädret tog en vändning till det värsta.


Alltid beredd på vad som helst


Till slut slutade min vän med att bli sjuk eftersom hon blev genomblöt under vår vandring. Å andra sidan mådde jag bra, till och med mitt hår och smink var intakt! Det kan vara en stor spoiler att få sin dag förstörd på grund av lite regn. Så moralen i historien är, glöm inte din Windbreaker.


Oavsett om jag ska till gymmet eller för en kort paus har jag lärt mig att alltid bära den med mig. Den är så användbar i så många situationer och den är verkligen den perfekta jackan för korta resor på regniga helger.Alison F.
Alison F.


HUR SÄTTER 5 USD RABATT PÅ DIN NÄSTA BESTÄLLNING?